O nama

Marka ARMODD nudi pametne satove visoke kvalitete i po dostupnoj cijeni.

Snimka zaslona e-trgovine ARMODD
Pametni satovi ARMODD

Pametni satovi ARMODD

U proizvodima marke ARMODD maksimalno naglašavamo jedinstven dizajn i preciznu obradu. Proizvodi su pakirani u luksuzne crne poklon kutije.

Odabrani pametni satovi potpuno su lokalizirani na hrvatski jezik. Pametni sat može se namjestiti i na engleski i druge jezike. 2021. godine pokrenuli smo prodaju nove kolekcije pametnih satova marke ARMODD, a u kolovozu 2022. godine ušli smo na hrvatsko tržište s vlastitom e-trgovinom na stranici www.armodd.hr

Korisnička podrška

Kako bismo pružili najbolju uslugu, za sve pametne satove i druge proizvode nudimo puno dvogodišnje jamstvo i servis unutar jamstva i nakon njegovog isteka.

Proizvodima prilažemo detaljne priručnike na hrvatskom jeziku te pružamo korisničku podršku putem e-pošte i telefona. Veći dio robe imamo na skladištu tako da vam je možemo poslati čim primimo vašu narudžbu.

Korisnička podrška
Vrhunski asortiman proizvoda ARMODD

Vrhunski dizajn i udobno nošenje

Riječ ARMODD simbolizira prirodnu međusobnu povezanost sfera umjetnosti, mode i dizajna koja se kristalizira u obliku iznimnih proizvoda. U nazivu marke skriva se suptilna simbolika. ARM kao ruka i ODD kao drukčiji.

Posebno nam je važno da svaki korisnik uživa u prednostima naših proizvoda. Zato su pametni satovi ARMODD funkcionalni i kompatibilni sa svim mobilnim telefonima s operativnim sustavom Android i iOS.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz