ARMODD Roundz 3 zlatni

599 kn –38 % 369 kn
Na skladištu
Delivery to:
13.12.2022

49,00 €

Radi sa svim telefonima Android i iPhone. Uniseks okrugli dizajn i zaslon na dodir potpuno osjetljiv. 8 sportskih modova. Široka ponuda brojčanika i mogućnost vlastite fotografije na brojčaniku

Detailed information

Product detailed description

ARMODD Roundz 3 zlatni

Dizajnerski sportski džentlmen

ARMODD Roundz 3 je ponosan na savršeno čisti dizajn, i podržat će vas u bilo kojoj standardnoj ili sportskoj aktivnosti. I to doslovce.

Samo nekoliko klika i sve što je za vas važno imat ćete postavljeno. Ovaj pametni sat bit će vam savršeni suputnik danju i noću.

ARMODD Roundz 3 zlatni
ARMODD Roundz 3 zlatni

7 ključnih svojstava ARMODD Roundz 3

  • Okrugli zaslon na dodir potpuno osjetljiv
  • Mjeri korake, sagorjele kalorije i pojedine sportske aktivnosti
  • Upozorenje na dolazeće pozive, SMS, e-mailove i poruke iz aplikacija
  • Odabir između unaprijed postavljenih 5 jedinstvenih brojčanika, uključujući mogućnosti prijenosa vlastite fotografije na brojčanik
  • Uključite zaslon okretanjem zapešća
  • Daljinsko upravljanje glazbe preko Bluetooth-a
  • Mjeri otkucaje srca u stvarnom vremenu i u redovitim intervalima te orijentacijski krvni tlak i zasićenost kisika u krvi

8 sportskih modova ili postanite majstor vašeg tijela

Ne samo da izvrsno izgledaju, ali ispunjavaju i visoke prohtjeve kvalitete godinama provjerenoga fitnesa i sportskog trenera. Pomoći će vam staviti krhotinu na krhotinu i tako sastaviti detaljnu svijest o stvarnom fizičkom i psihičkom stanju.

Zanima vas kako spavate, koliko imate kvalitetan san? Koliko ste prošli ili koliko ste sagorjeli kalorija? Koliki vam je broj otkucaja srca i tlak te još mnogo toga. Pobjednici se rađaju polako, ali sam to još nitko nikada nije uspio. Sada ćete s ARMODD Roundz 3 biti zajedno najmanje dvoje.

ARMODD Roundz 3 zlatni
ARMODD Roundz 3 zlatni

Budite jasno u slici i o svemu imajte pregled

Sve važno na jedinom mjestu. To je prednost koja se ne može kupiti. Sat će vam otkriti sve ranije prije nego stignete izvući telefon iz džepa. U praksi to znači npr. SMS, pozive, obavijesti iz aplikacija, e-mailove i još mnogo toga. 

Klik i klik, i što je to? Već se polako kotrljate u ritmu omiljene playliste? I sa time će vam pametni suputnik s radosti pomoći zahvaljujući daljinskom upravljanju glazbe preko Bluetooth-a. Informiranost tijekom vašeg tjedna s obzirom na poruke i zdravlje nikada ranije nije bila jednostavnija. 

Brojčanik? Za svaki dan drugi

To želi stil, jel tako? Upravo tako, stoga ćete sigurno iz naše bogate ponude brojčanika naći taj koji odgovara vama. 5 brojčanika naći ćete izravno u satu i drugih više od 100 naći ćete u aplikaciji. 

A kada vam prestanu biti zanimljivi? Jednostavno ga promijenite ili bez problema prenesete vlastitu omiljenu fotografiju. Dajte svom novom satu jedinstvenost koja će vas pratiti na svakom koraku.

ARMODD Roundz 3 zlatni
ARMODD Roundz 3 zlatni

Okrugli dizajn koji će vas jednostavno obuzeti

Volite ga. Sportski i ujedno elegantno jednostavan. Bilo da ste krenuli na kavu ili u park, uvijek dobro izgledaju.

Jednako tako ocijenit ćete i zaslon na dodir potpuno osjetljiv. Sve je na njemu odlično vidljivo i čitljivo. Kakav će biti vaš novi ARMODD Roundz 3? Crne, zlatne ili ružičaste boje?

Uzorak iz mobilne aplikacije

Osnova je intuitivno upravljanje. Sve je prema tome kako želite. Želite li na primjer na svoj sat dobivati obavijesti sa Instagrama, ali ne i s Facebooka? Ili postaviti ugodno buđenje pomoću nježne vibracije? Nikakav problem.  

U aplikaciji ćete naći sve zabilježene sportske aktivnosti i zdravstvene podatke o otkucaju srca, tlaku i zasićenosti kisikom u krvi. Upoznajte sami sebe na način koji vas zanima. Kad smo već kod zabavljanja, bez ikakve brige pustite na satu  legendarnu privlačnu igru Flappy Birds ili za vježbanje logike igru 2048.

ARMODD Roundz 3 zlatni

Parametri

Vrsta sata

Marka ARMODD
Namjena Uniseks, Muški, Ženski
Varijanta boje Zlatna

Hardver i softver

Aplikacija DaFit
Kompatibilan OS Android 4.4 i viši, iOS 9.0 i viši
Verzija Bluetooth 5.0

Funkcija

Obavijest dolazeći poziv, SMS, aplikacija (Facebook, Messenger…), sastanci, lijekovi
Sportske funkcije mjerilo koraka, udaljenost, potrošene kalorije, broj otkucaja srca, tlak, zasićenost krvi kisikom, štoperica
Sportski mod  hodanje, trčanje, biciklizam, uže za preskakanje, badminton, treking, joga, trbušnjaci
Druge funkcije daljinski okidač kamere i upravljanje glazbom, funkcija nađi telefon, alarm (vibracija), praćenje menstrualnog ciklusa, treniranje disanja, vrijeme, štoperica, igre Flappy Bird a 2048 način rada ne ometaj, podešavanje svjetline zaslona, mjerenje sna
Uključite zaslon okretanjem zapešća da

Brojčanik i zaslon

Zaslon na dodir 1,28" TFT LCD
Rezolucija zaslona 240x240 px
Broj brojčanika 5 + vlastita fotografija 100 u aplikaciji

Parametri

Kapacitet baterije 200 mAh
Trajanje baterije pri normalnoj uporabi čak 3 dana
Stanje pripravnosti čak 15 dana
CPU HRS3300
Otporno na vodu IP68
Vibracija da
Težina38 g

Dimenzije sata

Promjer 3,8 cm
Duljina 4,5 cm
Visina 1,3 cm

Dimenzije remena

Maksimalni obujam zapešća 22 cm
Duljina 24,5 cm
Širina 22 mm
Zamjenjivi remen da

Sadržaj pakovanja

Ženski pametni sat ARMODD Roundz 3, USB kabel za punjenje, upute, crna poklon kutija

Upute za preuzimanje

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz