ARMODD Chicband 2 srebrna

789 kn –24 % 599 kn
Na skladištu
Delivery to:
13.12.2022

79,52 €

Funkcionalan sa svim telefonima iOS i Android. Zaslon na dodir potpuno osjetljiv. Premijska metalna obrada. Sportski modovi. 5 brojčanika i mogućnost učitavanja vlastite fotografije na brojčanik. Zamjenjivi remen

Detailed information

Product detailed description

ARMODD Chicband 2 srebrna

Luksuzan dizajn u kombinaciji s pametnim funkcijama

Više ne morate praviti kompromise. Iako ARMODD Chicband 2 podsjeća na elegantnu žensku narukvicu, također je vrlo izdržljiv i iznenađujuće sposoban. Uz osnovne funkcije mjerenja dnevne aktivnosti i otkucaja srca , nudi cijeli niz naprednih funkcija.

Pametna narukvica Chicband 2 nudi to najbolje od oba svijeta i pristajat će ženama sa zahtjevnim životnim stilom koje imaju osjećaj za modu.

ARMODD Chicband 2 srebrna
ARMODD Chicband 2 srebrna

7 ključnih svojstava ARMODD Chicband 2

  • Ookrugli zaslon na dodir potpuno osjetljiv
  • Premijska metalna obrada
  • Upozorenje na dolazeće pozive, SMS, e-mailove i poruke iz  aplikacija
  • Odabir između unaprijed postavljenih 5 jedinstvenih brojčanika, uključujući mogućnosti prijenosa vlastite fotografije na brojčanik
  • Uključite zaslon okretanjem zapešća
  • Praćenje menstrualnog ciklusa
  • Mjeriotkucaje srca u stvarnom vremenu i u redovitim intervalima te orijentacijski krvni tlak i zasićenost kisika u krvi

Upozorit će vas samo na ono što vas zanima

Ono što je najvažnije vama, najbolje znate vi. Stoga ćete na zapešću naučiti sve što želite, ali nikad ništa suvišno. U mobilnoj aplikaciji točno prema vašim potrebama postavite ono na što će vas narukvica upozoriti.

Ometajuća upozorenja već su prošla te se zahvaljujući Chicband 2 narukvici možete usredotočiti na svoj dan.

ARMODD Chicband 2 srebrna
ARMODD Chicband 2 srebrna

Način života pod kontrolom

Vaš optimalni stil života je nadohvat ruke. Chicband 2 će vam omogućiti praćenje ne samo osnovnih aktivnosti, poput koraka ili sna, ali zahvaljujući naprednim funkcijama imat ćete pregled i o krvnom tlaku ili zasićenost kisika u krvi.

Svaka se u kondiciji održava drukčije. Stoga se Fitness narukvica Chicband 2 prilagođava vašim osobnim potrebama zahvaljujući osam različitih sportskih načina.

Izvanredno otporna kao i vi

Ništa ti neće smetati. Narukvica Chicband 2 također ne. Iako je to elegantan modni dodatak, na nju se možete osloniti i u nepovoljnim uvjetima.

Zahvaljujući kvalitetnoj metalnoj konstrukciji kućišta narukvica je otporna na vodu i prašinu. Pri normalnoj uporabi izdrži čak 3 dana jednim punjenjem, u stanju pripravnosti čak 15 dana.

ARMODD Chicband 2 srebrna
ARMODD Chicband 2 srebrna

Izbor elegantnih brojčanika po vašoj želji

Brojčanik je najvažniji dio svih satova, stoga uz elegantan sat i stilski brojčanik. Sat će vam ponuditi pet unaprijed postavljenih brojčanika, ali raspoloženi ste za druge? Nema problema, u aplikaciji imate opciju birati iz širokog spektra upravo onu koja vama paše.

Pronalaženje originalne ideje za vaš brojčanik često može biti poput traženja  pješčanih dijamanata. I to smo za vas riješili. U aplikaciji pronađite odgovarajuću fotografiju vas, vaših najmilijih ili kućnih ljubimaca te jednostavno prenesite na brojčanik..

Uzorak iz mobilne aplikacije

Osnova je intuitivno upravljanje. Sve je prema tome kako želite. Želite li na primjer na svoj sat dobivati obavijesti sa Instagrama, ali ne i s Facebooka? Ili postaviti ugodno buđenje pomoću nježne vibracije? Nikakav problem.

U  aplikaciji ćete naći statistiku prijeđenih koraka, sagorjele kalorije i zdravstvene podatke o  otkucaju srca, tlaku i zasićenosti kisikom u  krvi. Izravno u  aplikaciji možete odabrati između ponude brojčanika ili možete napraviti svoj vlastiti iz vaše omiljene fotografije.

ARMODD Chicband 2 srebrna

Parametri

Vrsta sata

Marka ARMODD
Namjena Ženski
Varijanta boje Srebrna

Hardver i softver

Aplikacija F Fit
Kompatibilan OS Android 4.4 i viši, iOS 8.0 i viši
Povezivost Bluetooth 5.0

Funkcija

Obavijest dolazeći poziv, SMS, aplikacija (Facebook, Messenger.), sastanci, lijekovi
Sportske funkcije mjerilo koraka, udaljenost, potrošene kalorije, broj otkucaja srca, tlak, zasićenost krvi  kisikom, štoperica
Sportski mod hodanje, trčanje, biciklizam, badminton, treking, košarka, nogomet, stolni tenis
Druge funkcije daljinski okidač kamere i upravljanje glazbom, funkcija nađi telefon, alarm (vibracija), praćenje menstrualnog ciklusa, način rada ne ometaj, ​​mjerenje sna
Uključite zaslon okretanjem zapešća da

Brojčanik i zaslon

Zaslon na dodir 1,08" IPS
Rezolucija zaslona 220x128 px
Broj brojčanika 5 + vlastita fotografija 15 u aplikaciji

Parametri

Kapacitet baterije 100 mAh
Trajanje baterije pri normalnoj uporabi čak 3 dana
Stanje pripravnosti čak 15 dana
CPU dijalog14695
Otporno na vodu IP67
Vibracija da
Težina60 kg

Dimenzije sata

Promjer 2,4 cm
Duljina 4,3 cm
Visina 1,1 cm

Dimenzije remena

Maksimalni obujam zapešća cm
Duljina 21,5 cm
Širina 10 mm
Zamjenjivi remen da

Sadržaj pakovanja

Ženski pametni sat ARMODD Chicband 2, USB kabel za punjenje, upute, crna poklon kutija

Upute za preuzimanje

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz